گلوتن ,فاقد ,پروتئین ,رژیم ,فاقد گلوتن ,پروتئین گلوتن ,رژیم غذایی ,غذایی فاقد


رژیم درمان دیابت بدون گلوتن ماردین

این روزها رژیم های فاقد گلوتن خیلی همه گیر شده اند.

نتایج مطالع های که در سال ۲۰۱۳ انجام شد نشان می دهد که نزدیک به ۳۰٪ از آمریکایی ها از مصرف گلوتن اجتناب می کنند.

اگر چه اثرات مضر گلوتن در میان کارشناسان سلامت مورد بحث است ، اما مشخص شده است که یک رژیم غذایی فاقد گلوتن اثر مثبتی در برخی شرایط سلامت دارد.

خوشبختانه غذاهای سالم و خوشمزه زیادی وجود دارد که به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند. اجتناب از گلوتن به معنی داشتن یک رژیم غذایی بی مزه و یا خسته نیست.

mardinshop

گلوتن چیست؟


گلوتن نام یک پروتئین است که در غلات مانند گندم و جو غیره یافت می شود.

پروتئین گلوتن دو نوع اصلی دارد ، به نام گلیادین و گلوتنین. در واقع گلیادین است که اثرات مضری دارد.

وقتی آرد گندم با آب مخلوط شود ، پروتئین گلوتن یک شبکه عرضی چسبنده شکل می دهد که مانند چسب است. اگر تا به حال خمیر مرطوب را در دست گرفته باشید ، می دانید آنچه منظورم چیست.

گلوتن باعث می شود خمیر کش بیاید و همچنین هنگام پخته شدن حجم آن افزایش پیدا کند. همچنین طعم خوب و بافت تردی به نان می باشد.


ادامه مطلب:

ماردین 

درمان دیابت

منبع اصلی مطلب : ماردین شاپ
برچسب ها : گلوتن ,فاقد ,پروتئین ,رژیم ,فاقد گلوتن ,پروتئین گلوتن ,رژیم غذایی ,غذایی فاقد
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سایت : همه چیز دربارۀ رژیم غذایی فاقد گلوتن